Jobba med bröllop

Jobbar du med bröllop som florist, makeup-artist, koordinator eller är du kanske ansvarig för catering? För att du ska kunna visa upp ditt arbete med ett professionellt resultat har vi samlat produkter som hjälper dig att skapa snyggt content till dina sociala medier.

Optimera ditt mobilskapande

För att skapa content på ett smidigt och enkelt sätt kan du med fördel använda din smartphone. Här kan du välja mellan färdiga paket som är anpassade för innehållsskapande med mobilen och ger dig riktigt bra ljud, ljus och stabilitet till dina bilder och videor.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.