Lär dig mer om belysning för mobil och kamera

Hos oss på SP hittar du ett stort sortiment av produkter från Godox – blixtar, LED-belysningar, reflexskärmar, studioväskor och mycket mer. Godox har många produkter och som dessutom passar utmärkt att kombinera med varandra. De större blixtarna och LED-belysningarna har Bowens-fattning, vilket ger dig ett otroligt utbud av ljusformare.

En ringlampa (ringlight) ger ett karakteristiskt, skuggfritt ljus och en snygg rund ”catchlight” (blänk i ögonen). Tack vare lampans utformning fotograferar du igenom lampan, vilket gör det mycket enkelt att få till ett snyggt ljus. Detta är ett ljus som är mycket populärt inom både foto, video och vlogg.

Godox erbjuder två modeller av ringbelysningar, den större och flexibla Godox LR160, som har en större yta, variabel färgtemperatur och möjlighet till batteridrift.

Den mindre Godox LR180 har lite fler dioder och är lite ljusstarkare men saknar vissa funktioner som LR160 har, exempelvis möjlighet till batteridrift och justerbar färgtemperatur, du får dock med ett filter som gör att du kan växla mellan antingen varmt eller kallt ljus på LR180.

Modulär och kompakt belysning 

Godox LED64 är kompakt LED-belysning med en kvadratisk form med flera fästen för antingen koppla samman fler LED64 eller fästa andra tillbehör med blixtsko. LED-belysningen är dagsljustempurerad och passar bra när du vill lätta upp skuggor eller placera lampan nära ditt objekt. 

Hybridlampa med smartphonefäste

Godox M150 fungerar precis lika bra oavsett om du använder en kamera eller mobil. Fäst din mobil direkt i belysningens smartphone-hållare för att få en stor och kraftfull belysning, jämfört med telefonens egna lampa, till din smartphone. Godox M150 har ett intregerat batteri som du kan ladda via USB och reglerbar ljusstyrka.

Kraftfullare LED-belysning med ljusavskärmning 

Behöver du mer kraft och kontroll är Godox 308C Bi-Color med barndoors helt rätt belysning för dig. Håll den i handen, fäst den på kameran eller montera på ett stativ. Lampan drivs med hjälp av Sony NP-F batterier, där du kan välja hur starka batterier du vill köpa till. Barndoors (skärmklaffar) hjälper dig att styra ljuset dit du vill ha det. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn