Lär dig mer om Godox LED-paket

Hos oss på SP hittar du ett stort sortiment av produkter från Godox – blixtar, LED-belysningar, reflexskärmar, studioväskor och mycket mer. Godox har många produkter och som dessutom passar utmärkt att kombinera med varandra. De större blixtarna och LED-belysningarna har Bowens-fattning, vilket ger dig ett otroligt utbud av ljusformare.

Belysningspaket för foto, video, streaming och vlogg 

Detta är ett modernt LED-belysningspaket med en stor softbox för att kunna skapa ett snyggt mjukt ljus till dina videor eller bilder. Fördelen med LED-aggregat är att du kan använda Bowens ljusformare för att kunna skapa ditt egna unika ljus. I dessa paket ingår både lampa, fjärrkontroll, belysningsstativ, softbox och reflektor – allt du behöver för att komma igång.

Kom igång med ljus på nära håll

Godox SL60 Dagsljuspaket passar när du vill lätta upp ljuset eller filma/fotografera på lite närmre avstånd för att få ett mjukt ljus. 

Godox SL100D – Dagsljuspaket för foto & video

Med Godox SL100D Dagsljuspaket får du en snygg belysning och 100W istället för 60W. Du får förinställda effektlägen, mer kraft och möjlighet att styra lamporna med din mobil.

Mer kraft med SL150 II och SL200 II

Vill du placera ljuset på lite längre avstånd får du extra kraft med Godox SL150 II Dagsljuspaket. Detta ger dig mer kraft och större möjligheter, behöver du ännu mer kraft så är Godox SL200 II Dagsljuspaket helt rätt val för dig.

Ljussättning med Godox SL100D för streaming och webbsändningar

Ljussättning med tre Godox SL100D LED-belysningar, varav ett dubbelt dagsljuspaket med softboxar och en extra Godox SL100D med en Lantern-ljusformare.

Här hittar du alla våra LED-paket med ljusformare.

LED-belysning med möjlighet till batteridrift och hög ljusstyrka

Dessa paket innehåller Godox VL- och UL-serien LED, som ger är kontinuerligt videoljus som är lämplig för både video och fotografering, på location eller i en studio. Detta är i särklass den mest prisvärda belysningen på marknaden – Mycket hög ljusstyrka, hög CRI-/TLCI-klassning, möjlighet till batteridrift och framförallt priset! Största skillanden mellan UL och VL, är att UL är helt ljudlösa med passiv kylning och väger mer än VL-serien. VL-serien har ett mycket lättare LED-huvud med betydligt större ljusstyrka tack vare tyst aktiv fläktkylning.

Belysningspaket med LED-paneler

I belysningspaketen från Godox har LED-belysningarna en variabel färgtemperatur, vilket gör att du kan justera från varmt till kallt ljus och matcha omgivningsljuset. Paneler är lätta att arbeta med och tar liten plats. Paketen finns i en, två eller tre kit.

Stora paneler för mjukt ljus

Ljuspaketet med Godox P260-paneler har en stor yta på 33x20,5cm och en maximal ljusstyrka på 2200 lux på 0,5 meter. Detta innebär att du behöver placera panelerna relativt nära den du ska filma. Fördelen med att placera panelerna nära är att du får ett mjukt och fint ljus 

Kraftfulla paneler med större kontroll av ljuset

Paketet med Godox LED500LRC har paneler med lite mindre men betydligt mer fokuserad yta (25x19cm) med fler dioder och högre effekt (2900 Lux 1 m). Använd detta paketet när du ska belysa en större yta och på längre avstånd. Dessa paneler är även utrustade med barndoors/skärmklaffar som ger dig större kontroll av ljuset.

Stora och kraftfulla paneler med Bi-color och DMX

Godox LED1000Bi MKII Bi-Color DMX är ett videoljus med skärmklaffar (barndoors), stor yta och framförallt kraftfullast av dessa tre olika paneler. 

Här hittar du alla våra paket med LED-paneler.

Professionell LED-panel med RGB och DMX

Skapa ljussättningar, scener, miljöer och lys upp tillvaron med högkvalitativt LED-ljus i RGB-färger eller i vanligt ljus som du kan justera från varmt till kallt för att matcha din omgivning. Godox LD-serien ger dig möjligheter utöver det vanliga när det kommer till flexibilitet och kreativitet.

Forma ljuset med Godox SZ150R

Godox SZ150R är en RGB Bi-Color LED-belysning med zoom, designad för videoproduktion, sändning och fotografering. Denna LED-belysningen är speciellt mångsidigt då du kan använda den som huvud-, effekt-, bakgrund- eller scenljus.

Denna belysning har Bowensfattning som ger dig tillgång till alla ljusformare utrustade med Bowensfattning, vilket ger dig oändliga möjligheter att forma ljuset i vilken färg du vill!

1050314_epi1.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.