Lär dig mer om Godox LED-paket

Hos oss på SP hittar du ett stort sortiment av produkter från Godox – blixtar, LED-belysningar, reflexskärmar, studioväskor och mycket mer. Godox har många produkter och som dessutom passar utmärkt att kombinera med varandra. De större blixtarna och LED-belysningarna har Bowens-fattning, vilket ger dig ett otroligt utbud av ljusformare.

Belysningspaket för foto, video, streaming och vlogg 

Detta är ett modernt LED-belysningspaket med en stor softbox för att kunna skapa ett snyggt mjukt ljus till dina videor eller bilder. Fördelen med LED-aggregat är att du kan använda Bowens ljusformare för att kunna skapa ditt egna unika ljus. I dessa paket ingår både lampa, fjärrkontroll, belysningsstativ, softbox och reflektor – allt du behöver för att komma igång.

Kom igång med ljus på nära håll

Godox SL60 Dagsljuspaket passar när du vill lätta upp ljuset eller filma/fotografera på lite närmre avstånd för att få ett mjukt ljus. 

Godox SL100D – Dagsljuspaket för foto & video

Med Godox SL100D Dagsljuspaket får du en snygg belysning och 100W istället för 60W. Du får förinställda effektlägen, mer kraft och möjlighet att styra lamporna med din mobil.

Mer kraft med SL150 II och SL200 II

Vill du placera ljuset på lite längre avstånd får du extra kraft med Godox SL150 II Dagsljuspaket. Detta ger dig mer kraft och större möjligheter, behöver du ännu mer kraft så är Godox SL200 II Dagsljuspaket helt rätt val för dig.

Ljussättning med Godox SL100D för streaming och webbsändningar

Ljussättning med tre Godox SL100D LED-belysningar, varav ett dubbelt dagsljuspaket med softboxar och en extra Godox SL100D med en Lantern-ljusformare.

Här hittar du alla våra LED-paket med ljusformare.

LED-belysning med möjlighet till batteridrift och hög ljusstyrka

Dessa paket innehåller Godox VL- och UL-serien LED, som ger är kontinuerligt videoljus som är lämplig för både video och fotografering, på location eller i en studio. Detta är i särklass den mest prisvärda belysningen på marknaden – Mycket hög ljusstyrka, hög CRI-/TLCI-klassning, möjlighet till batteridrift och framförallt priset! Största skillanden mellan UL och VL, är att UL är helt ljudlösa med passiv kylning och väger mer än VL-serien. VL-serien har ett mycket lättare LED-huvud med betydligt större ljusstyrka tack vare tyst aktiv fläktkylning.