Lär dig mer om streaming på YouTube och Twitch

Skapa en snygg livestream på Youtube & Twitch med bättre kamera, ljus och ljud, vi har produkterna till din kanal

Fem steg till snyggare streaming

Vi hjälper dig att hitta rätt prylar för att skapa en proffsig streaming när du spelar eller skapar innehåll på YouTube eller Twitch. Hos oss hittar du passande produkter från Asus, Elgato, Corsair, Logitech, Godox och flera andra populära varumärken. Uppgradera din setup med en bättre kamera, proffsigare ljus och fylligare ljud för att få fler följare och en streaming av hög kvalitet.

1. Förbättra bildkvaliteten med rätt kamera

Få ännu krispigare bild genom att uppgradera din kamera. Med en webbkamera eller en systemkamera kan du skapa en riktigt snygg sändning av hög kvalitet. Om du väljer en systemkamera kan du koppla den till datorn med det inbyggda webbkamera-läget eller med hjälp av en HDMI-omvandlare som exempelvis Elgato Camlink. Använd ett skrivbordsstativ för att smidigt kunna fästa kameran direkt på skrivbordet och få bilden precis som du vill. 

Här hittar du alla våra webbkameror och systemkameror.

2. Fånga publiken med snyggt ljus 

Här hittar du LED-belysningspaket som är speciellt utformade för e-sport, streaming och innehållsskapande. Du kan även använda dem för dina digitala möten och videosamtal över exempelvis Skype, Teams eller FaceTime. Börja med att placera en LED-lampa framför dig och lägg sedan till en eller flera färgade LED-lampor för att skapa ett snyggt och effektfullt ljus i bakgrunden.

Här hittar du alla våra LED-belysningar.

4. Maxa din dator med tillbehör

Med datortillbehör som tangentbord, stativ, mus och streaming- och inspelningskort kan du underlätta dina sändningar samtidigt som din spelupplevelse blir ännu roligare.

Här hittar du alla våra datortillbehör.

5. Använd en dator med hög prestanda 

Är du sugen på att uppgradera till en ny och snabbare dator? Vi erbjuder datorer med hög prestanda som passar för alla typer av gaming, streaming och redigering. Välj mellan bärbara datorer och stationära datorer som passar för dina behov och användningsområden.

Här hittar du alla våra datorer.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.