Lär dig mer om streaming på YouTube och Twitch

Skapa en snygg livestream på Youtube & Twitch med bättre kamera, ljus och ljud, vi har produkterna till din kanal

Fem steg till snyggare streaming

Vi hjälper dig att hitta rätt prylar för att skapa en proffsig streaming när du spelar eller skapar innehåll på YouTube eller Twitch. Hos oss hittar du passande produkter från Asus, Elgato, Corsair, Logitech, Godox och flera andra populära varumärken. Uppgradera din setup med en bättre kamera, proffsigare ljus och fylligare ljud för att få fler följare och en streaming av hög kvalitet.

3. Spela in med fylligt ljud

Att se och lyssna på sändningar med dåligt ljud kan förstöra hela upplevelsen. Ljudet är minst lika viktigt som bilden, så se till att uppgradera både mikrofon och hörlurar för att göra din streaming så bra som möjligt för tittarna.

Här hittar du alla våra hörlurar och mikrofoner.

5. Använd en dator med hög prestanda 

Är du sugen på att uppgradera till en ny och snabbare dator? Vi erbjuder datorer med hög prestanda som passar för alla typer av gaming, streaming och redigering. Välj mellan bärbara datorer och stationära datorer som passar för dina behov och användningsområden.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn