Stativfäste TR-1II för Canon EF 70-200mm f/4

JJC Stativfäste TR-1II för Canon EF 70-200mm f/4

Artikelnummer: 1034556
259 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Stativfäste för Canon 70-200mm F/4 IS

Ett stativfäste hjälper dig att få en bättre balans på din kamera och objektiv när de är monterade på ett stativ. Stativfästet går att rotera för att du ska kunna få kameran i den position du vill ha den. Denna modellen passar både passar både Is och icke IS versionen.

Fördelar

  • Ger bättre balans på stativet
  • Sparar på kamerans bajonett

Levereras med

  • JJC Stativfäste TR1II för Canon 70-200mm F/4 IS

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.