Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Zenmuse X7

DJI Zenmuse X7

Artikelnummer: 1036455
29 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Zenmuse X7
DL 50mm f/2,8 LS ASPH till Zenmuse X7
ZX7 Lens Filter Set Part16
47 379 SEK
Zenmuse X7
DL 24mm f/2,8 LS ASPH till Zenmuse X7
Care 1 Year Refresh till Zenmuse X7
49 079 SEK

Professionell kamera med Super 35 sensor till DJI Inspire 2

Zenmuse X7 använder en Super 35 sensor ihop med hög upplösning, snabb utläsning och D-log för att maximera bildprestandan inom flygfotografering.

Fördelar:

  • Super35 sensor
  • 24mp RAW i 20FPS
  • 6K CineDNG och 5.2K Apple ProRes
  • D-log och D-Gammut RGB
  • 14 stegs dynamiskt omfång
  • DL-Mount

Super 35 sensor

DJI Zenmuse X7 är en kompakt kamera anpassad med Super 35 sensor och inbyggd gimbal som levererar upplösning och bildkvalitet på professionell nivå. Sensorn är en 24mp CMOS med 14 stegs dynamiskt omfång med möjlighet att filma i både 6K 30fps CinemaDNG och 5.2k 30fps / 3.9K 60fps Apple ProRes och med stöd för RAW-bilder i salvor på 20 bilder per sekund.

DJI Color

D-Log och D-Gammut RGB ger dig möjlighet att använda 3D LUT'ar och efterbehandla ditt videomaterial på samma sätt som du är van vid från en betydligt tyngre Cine-kamera. D-Gammut är framtagen för att ge dig korrekta färgtoner och framförallt hudtoner vid olika exponeringar.

DL-Mount

Zenmuze X7 använder en bajonettfattning speciellt anpassad för flygfoto, utvecklad för att vara så lätt som möjligt. Registeravståndet är endast 17mm, ca 1/3 mindre än PL- vilket ger möjligheten att använda mer kompakta objektiv. X7 väger endast 630g med ett objektiv monterat.

Levereras med:

  • Kamera
  • Gimbal
  • Kamerahuslock
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.