Zenmuse Z30 för DJI Matrice

DJI Zenmuse Z30 för DJI Matrice

Artikelnummer: 1038054
29 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Inspektionskamera med 30x zoom till DJI Matrice-serien

DJI Zenmuse Z30 är en kamera med 30x optisk zoom som gör det snabbt, lätt och säkert att inspektera master, vindkraftverk och andra svårtillgängliga strukturer. Z30 använder DJI Lightbridge 2 teknologi och är kompatibel med DJI Matrice drönare.

Fördelar:

  • 30x optisk zoom
  • Tapzoom
  • Stabilisatorn

30x optisk zoom

Den kraftfulla zoomen gör att du snabbt kan få fram detaljer på strukturer, även från ett säkert avstånd. Utöver den optiska zoomen kan kameran även zooma in 6x digitalt.

Tapzoom

Med tapzoom räcker det att klicka på skärmen så riktas kameran och drönaren in och zoomar in på det området automatiskt. På så sätt slipper du själv sikta in kamera och drönare manuellt.

Stabilisatorn

Z30 sitter monterad på en gimbal från DJI som ger maximal stabilitet.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.