A7S III - instant lens rebate

Köp Sonys nya flaggskeppskamera A7S III tillsammans med utvalda objektiv från Sony och få 3 000 kronor i rabatt per objektiv. Rabatten dras automatiskt i kassan. OBS: max 3 objektiv per kund.

Erbjudandet gäller t.o.m. 30/9 2020.

11 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd fast
Brännvidd zoom
Bildsensorstorlek
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Upplösning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.