Sigma Autumn Cashback

Under hösten kan du få upp till 7 000 kronor i cashback på utvalda produkter från Sigma. För att göra anspråk på din cashback besöker du Sigmas hemsida och registrerar ditt köp, här finns även fullständiga villkor för kampanjen. Du kan göra anspråk på din cashback så fort du fått din produkt och det går att få cashback på max 5 enskilda produkter per kund. Kampanjen gäller t.o.m. 30/11.

För att fira att Sigma fyller 60 år får du även en gratis putsduk på köpet när du registrerar din cashback.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

52 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd fast
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Bildstabilisering
Objektivtype
Autofokus
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.