Sony A7R V Lanseringserbjudande

I samband med lanseringen av Sony A7R V kan du spara upp till 15 000 kronor när du förhandsbokar kameran tilsammans med utvalda objektiv. Du får 3 000 kronor rabatt per objektiv, upp till totalt fem objektiv, dock ej fler än ett av samma exemplar. För att ta del av rabatten lägger du en av kamerorna nedan i varukorgen tillsammans med ett av de utvalda objektiven. Rabatten appliceras direkt i kassan när båda produkterna ligger där. Erbjudandet går att kombineras med eventuell cashback. Kampanjen gäller t.o.m. 31/12 - 2022.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

6 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd zoom
Objektivfattning
Fast/Zoom
Bildsensorstorlek
Objektivfattning
Max bländare f/
Upplösning
Objektivegenskaper
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.