Det bästa av två världar – paraply och softbox i ett!

Godox Paraply UB-130 Parabolisk 130cm vit + Diffusorduk

Artikelnummer: 1051204
  • Förstorar din ljuskälla och ger mjukt ljus och jämn spridning av ljuset
  • Passar till kamerablixt, studioblixt eller LED
  • Går smidigt att transportera och snabbt att montera
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Ett paraply ger dig mjukt ljus eftersom din ljuskälla blir betydligt mycket större än om du enbart använder din blixt. Detta extra stora paraply har en stor spridningsyta som gör det möjligt för dig att fotografera helfigur eller till och med ett par personer med bara en enda ljuskälla. Med den medföljande diffusorduken kan du ge ditt paraply ännu mjukare och mer diffuserat ljus – det bästa av två världar, paraply och softbox i ett!

Fördelar

  • Förstorar din ljuskälla och ger mjukt ljus och jämn spridning av ljuset
  • Går smidigt att transportera och snabbt att montera
  • Använd ditt paraply som en softbox

Använd paraplyer till kamerablixt, studioblixt eller LED

Du kan montera ett paraply på nästa vilken studioblixt som helst (undantag vissa Elinchrom med 7mm-paraplyfäste). De flesta studioblixtar har ett 8mm paraplyfäste där du kan fästa ditt paraply.

Väljer du att fotografera med en kamerablixt behöver du använda dig av ett paraplyfäste med blixtskofäste, detta för att fästa dit paraply och din blixt på ett belysningsstativ. Se passande tillbehör för att hitta rätt tillbehör till ditt paraply och din blixt. 

Levereras med

  • Godox Paraply Large 130cm Vit
  • Diffusorduk för Godox Parabolisk Paraply 130cm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.