Reflektorer

En reflektor är en ljusformare som sitter längst ut på studiobelysning och är till för att fokusera ljuset framåt och minska ljusspill från lampan. Den silverfärgade insidan reflekterar ljuset och förstärker effekten något, och du får en bred och jämn täckning. Reflektorer kan användas ihop med raster, barndoors och färgfilter för att förändra och skapa kreativa effekter med ljuset ytterligare. Hos oss hittar du reflektorer från bland annat Profoto och Godox med Bowens-fattning.

15 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljusformare
Varumärken
Anpassad till
Monteringsring passande
Diameter
Raster
Material
Färg insida
Diffusor
Höjd
Medföljande monteringsring
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.