Nikon AF-S Nikkor 300mm f/2,8G ED VR II
Artikelnummer: 311919

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/2,8G ED VR II

AF-S Nikkor 300mm f/2,8G ED VR II

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Kraftfullt, skarpt och ljusstarkt teleobjektiv med bländare f/2,8.
 • Välbyggt med snabb autofokus,
 • Kompatibelt med telekonverter för extra räckvidd.
93 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Nikon AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II är jämförelsevis lätt och har ett kompakt format som gör det till det perfekta valet för supertelefotografering utan stativ, särskilt när det används med en telekonverter. Det nya VR II-systemet har fyra eller fler kompenseringssteg, vilket gör den riktigt praktisk för nyhets- och naturfotografer.

Skarpare actionbilder

Med andra generationens inbyggda vibrationsreducering (VRII), kan användaren fotografera med upp till fyra steg längre slutartider så att bilderna kan bli skarpare vid fotografering utan stativ. Med det nya A/M-läget i tillägg till det befintliga M/A- och M-läget kan dessutom autofokusprioritet aktiveras även om fokusringen används under fotograferingen. Med en vikt på 2 900 gram är detta ett objektiv som uppfyller alla krav som de som tar seriöst på sin actionfotografering har.

Skapat för alla miljöer

De som behöver extrem snabbhet och tystnad för att fotografera djur i sin naturliga miljö kan förlita sig på autofokusen med en inbyggd ultraljudsmotor så att djuren inte blir störda. Utöver dessa många funktioner är objektivet även tätat för att tåla damm och fukt så att användaren ska kunna fortsätta fotografera i alla förhållanden. Objektivkonstruktionen har slutligen elva element i åtta grupper, bland annat tre ED-glaselement och Nano Crystal Coat.

Levereras med

 • Motljusskydd HK-30
 • halvmjuk väska
 • påskjutbart främre objektivlock
 • bakre objektivlock LF-1
 • CL-L1
 • filterhållare
 • 52 mm påskruvbart NC-filter
 • rem LN-1
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.