AF-S Nikkor 300mm f/2,8G ED VR II

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/2,8G ED VR II

Artikelnummer: 311919
 • Kraftfullt, skarpt och ljusstarkt teleobjektiv med bländare f/2,8.
 • Välbyggt med snabb autofokus,
 • Kompatibelt med telekonverter för extra räckvidd.
62 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-S Nikkor 300mm f/2,8G ED VR II
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Putsduk Photo Microklear Cloth
64 549 SEK
AF-S Nikkor 300mm f/2,8G ED VR II
Kameraryggsäck BackLight 36L Photo Daypack Woodland Green
Regnskydd Large DSLR (upp till 600mm)
66 929 SEK
Nikon AF 300/2.8G AF-S ED VR II
AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II är jämförelsevis lätt och har ett kompakt format som gör det till det perfekta valet för supertelefotografering utan stativ, särskilt när det används med en telekonverter. Det nya VR II-systemet har fyra eller fler kompenseringssteg, vilket gör den riktigt praktisk för nyhets- och naturfotografer.

Skarpare actionbilder
Med andra generationens inbyggda vibrationsreducering (VRII), kan användaren fotografera med upp till fyra steg längre slutartider så att bilderna kan bli skarpare vid fotografering utan stativ. Med det nya A/M-läget i tillägg till det befintliga M/A- och M-läget kan dessutom autofokusprioritet aktiveras även om fokusringen används under fotograferingen. Med en vikt på 2 900 gram är detta ett objektiv som uppfyller alla krav som de som tar seriöst på sin actionfotografering har.

Skapat för alla miljöer
De som behöver extrem snabbhet och tystnad för att fotografera djur i sin naturliga miljö kan förlita sig på autofokusen med en inbyggd ultraljudsmotor så att djuren inte blir störda. Utöver dessa många funktioner är objektivet även tätat för att tåla damm och fukt så att användaren ska kunna fortsätta fotografera i alla förhållanden. Objektivkonstruktionen har slutligen elva element i åtta grupper, bland annat tre ED-glaselement och Nano Crystal Coat.

Levereras med:
 • Motljusskydd HK-30
 • halvmjuk väska
 • påskjutbart främre objektivlock
 • bakre objektivlock LF-1
 • CL-L1
 • filterhållare
 • 52 mm påskruvbart NC-filter
 • rem LN-1
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.