AF-S Nikkor 85mm f/1,4G

Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1,4G

Artikelnummer: 314077
  • Utmärkt porträttobjektiv med hög ljusstyrka och bra arbetsavstånd.
  • Crystal Nano Coating motverkar oönskade interna reflexer vid motljusfotografering.
  • Snabb och tyst autofokus och vädertätning.
16 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Nikon AF-S 85/1,4G
Professionellt medellångt teleobjektiv med snabb bländaröppning på f/1,4 för Nikons systemkameror i FX-format. En ny upplaga av legendariska Nikkor, där den optiska konstruktionen har ny design och överlägsen prestanda. Nikons Nano Crystal-beläggning reducerar ghost-effekt och blänk, och en rundad bländaröppning med nio lameller ger mjuk och tilltalande oskärpa. Ett överlägset objektiv för porträtt eller studio.

Levereras med:
Motljusskydd HB-55, bakre och främre objektivlock (LF-1, LC-77), objektivpåse (CL-1118)

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.