2024-02-20

Nyhet! Fujifilm X100VI

FUJIFILM X100VI är den sjätte generationen i X100-serien och innehåller en ny bildsensor på hela 40,2 megapixel och X-Processor 5 för den bästa bildkvaliteten och snabbaste autofokusen i X100-seriens historia. Dessutom blir kameran den första i serien med en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som har integrerats med bibehållen storlek och kompenserar upp till sex steg. X100VI kombinerar en unik design och hantering med imponerande funktioner och fantastisk bildkvalitet. Detta tillsammans med Fujifilms legendariska färgåtergivningsteknologi vilket gör den till den perfekta följeslagaren för både professionella fotografer och kreativa entusiaster. Förväntad leveransstart på kameran i början av mars. Läs mer och förhandsboka här!


Högupplöst bildsensor och imponerande autofokus

Den nya bakbelysta 40,2 megapixel-sensorn X-Trans™ CMOS 5 HR och den snabba X-Processor 5 ger nya X100VI den högsta bildkvaliteten någonsin. Bildsensorn har en ny pixelstruktur för att effektivt få in en större mängd ljus, vilket möjliggör ISO125 som standardkänslighet. Exponeringstiden går också att kontrollera med större precision jämfört med tidigare generationer, vilket har förbättrat den snabbaste elektroniska slutartiden med 2,5 steg från föregående 1/32 000 till 1/180 000. Detta ger dig möjligheten att fotografera med största bländaröppning även under fotograferingsförhållanden med extremt starkt ljus.

Utrustad med kraftfull processor

X-processor 5 har dubbelt så hög bearbetningshastighet jämfört med tidigare generation och en ny motivigenkännings-funktion för kamerans autofokus, utvecklad med Deep Learning AI-teknologi som hittar och spårar dina motiv på ett mycket imponerande sätt. Den upptäcker och spårar automatiskt inte bara ansiktet och ögonen utan även djur, fåglar, bilar, cyklar, flygplan och tåg.

Fujifilm X100IV kompaktkamera
Fujifilm X100IV kompaktkamera
Fujifilm X100IV kompaktkamera

Imponerande stabilisering och videoinspelning i 6K

X100VI är den första kameran i X100-serien med en inbyggd bildstabilisering (IBIS) som har integrerats på ett imponerande sätt med endast en minimal ökning i storlek och vikt. Den fem-axlade bildstabiliseringen kompenserar upp till sex stegs längre slutartid genom att använda bildinformation för att upptäcka kameraskakning, vilket ger bättre förutsättningar vid exempelvis handhållen videoinspelning och fotografering i svagt ljus.

20 av Fujifilms populära filmsimuleringslägen

X100VI har tjugo av Fujifilms populära filmsimuleringslägen inklusive det nya "REALA ACE" som ger bilder med en stor mångfald av distinkta toner. "REALA ACE" erbjuder verklighetstrogen färgåtergivning och hög tonalitet, vilket gör den lämplig för många olika motiv och situationer. Filmsimuleringarna bygger på Fujifilms 90-åriga arv och erfarenhet från utveckling av fotografisk film och har varit en viktig del av X100-seriens enorma popularitet. X100VI stödjer HEIF-bildformatet, som ger 10-bitars bildkvalitet i filer som är upp till 30% mindre än vanliga JPEG-filer, kombinerat med någon av Fujifilms omtyckta filmsimuleringar utökar det möjligheten att leverera högkvalitativa bilder direkt ur kameran.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn