2022-02-21

Nyhet! Sigma-objektiv till Fujifilm X

Nu lanserar Sigma tre av sina populära DC DN Contemporary-objektiv till Fujifilm X-mount. Vidvinkelobjektivet Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary, normalobjektivet Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary och porträttobjektivet Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary. Objektiven i Sigmas DC DN Contemporary-serie är mycket prisvärda, och dessa modeller är anpassade för Fujifilms X-kameror. Den stora bländaren på f/1,4 gör det möjligt för dig att fånga stillbilder och videor i mycket hög kvalitet även vid svårare ljusförhållanden, och de nio bländarlamellerna skapar en vacker bokeh bakom ditt motiv. Passa på att förhandsboka objektiven redan idag, leveransstart den 8 april.


Fördelar med objektiven

  • Högpresterande optik anpassad för APS-C-sensorer
  • Snabb och jämn autofokus-prestanda
  • Enastående bildkvalitet med f/1,4 ljusstyrka
  • Kompakt design och bekväm användning
  • Producerad av TSC-material för minimal deformation
  • Anpassade för att kommunicera väl med Fujifilms X-kameror
  • Gummiförseglad fattning för att kunna användas i tuffare väderförhållanden
  • De nio bländarlamellerna ger en vacker bokeh
  • Alla modeller levereras med motljusskydd

Snabb och jämn autofokus

Sigmas DC DN Contemporary har en inbyggd AF-stegmotor, vilket ger mjuk och följsam autofokus som lämpar sig väl för såväl stillbildsfoto som filmning. Särskilt vid filmning jobbar autofokusen i stort sett ljudlöst och mycket följsamt och precist. 

Hög kontrast även vid maximal bländare

Nyheterna i Sigmas DC DN Contemporary-serie har alla en bländare på f/1,4 som är perfekt för att få till kort skärpedjup och isolera detaljer i dina bilder, men även att fotografera när det är sämre ljusförhållanden. Du kan även välja att stänga bländaren för att få ett större skärpedjup när du fotar landskap eller ögonblicksbilder. Det här är en serie objektiv som ger dig möjlighet att uppleva det roliga med att fotografera med en ljusstark maximal bländare på f/1,4 samtidigt som de är väldigt prisvärda.

Medföljande motljusskydd

Alla tre modeller levereras med motljusskydd som fungerar mycket bra för att undvika ströljus och reflektioner som kan falla in genom frontlinsen från sidan, samtidigt som det skyddar ditt objektiv från stötar. Kom ihåg att köpa till ett filter så att du kan utnyttja ditt objektiv till sitt fulla potential.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn