2021-06-14

Nyheter! Prisvärda mikrofoner från SP TECH

Vi presenterar stolt mikrofoner av märket SP TECH. Det är handplockade produkter till bra priser som kommer att höja kvaliteten på din ljudinspelning. Välj mellan både myggmikrofoner och mikrofoner för systemkamera eller dator, som passar utmärkt till podcast.


Shotgunmikrofon för video- och systemkameror

Kom snabbt och enkelt igång med bättre ljudupptagning till dina filmer med systemkameran med . Denna shotgunmikrofon har blixtskofäste så att du smidigt kan skruva fast den i tillbehörsfästet på din kamera och sedan koppla in den med 3,5 mm TRS-kontakt. Den riktade mikrofonen fångar upp ljudet framför kameran och reducerar ljud från sidorna.

shotgun-mikrofon.jpg


Diskreta myggmikrofoner perfekt för intervjuer och reportage

En myggmikrofon är ett smidigt och diskret sätt att fånga upp tal från en person utan varken extrautrustning som stativ och liknande. Dessutom kan både den som filmar och den som talar ha händerna fria till annat. Vi har myggmikrofoner som ansluts via XLR eller 3,5 mm TRS så att du hittar en som passar till din enhet. 


USB-mikrofoner och hörlurar för podd-studion

Drömmer du om att starta en egen podcast? SP TECH har två olika USB-mikrofoner som passar perfekt till podd-studion. Det är bara att ansluta dem i datorn och köra igång – välj mellan  eller  där även hörlurarna  följer med.

podcast-studio.jpg


Nyfiken på vårt egna varumärke? Se  här!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i 

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn