2021-06-14

Nyheter! Prisvärda mikrofoner från SP TECH

Vi presenterar stolt mikrofoner av märket SP TECH. Det är handplockade produkter till bra priser som kommer att höja kvaliteten på din ljudinspelning. Välj mellan både myggmikrofoner och mikrofoner för systemkamera eller dator, som passar utmärkt till podcast.


Shotgunmikrofon för video- och systemkameror

Kom snabbt och enkelt igång med bättre ljudupptagning till dina filmer med systemkameran med SP TECH ACM-1 Shotgunmikrofon. Denna shotgunmikrofon har blixtskofäste så att du smidigt kan skruva fast den i tillbehörsfästet på din kamera och sedan koppla in den med 3,5 mm TRS-kontakt. Den riktade mikrofonen fångar upp ljudet framför kameran och reducerar ljud från sidorna.

shotgun-mikrofon.jpg
Nyfiken på vårt egna varumärke? Se alla våra produkter från SP TECH här!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.