M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2,8 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2,8 PRO

Artikelnummer: 1006865
  • Motsvarar 24-80 mm
  • Konstant bländare
  • AF/MF-omkopplare, vädertätad och bra närgräns
8 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2,8 PRO
UV-Filter 62mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
9 158 SEK
M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2,8 PRO
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 62mm
UV-filter L395 SMC 62mm
10 329 SEK

Olympus AF 12-40/2,8 M Zuiko Digital ED Pro
Detta objektiv är utformat för att möta alla professionella fotografers behov i alla avseenden. Dess konstanta bländaröppning på f2,8 på alla brännvidder (motsvarande 24-80 mm på en 35 mm kamera) i kombination med andra sofistikerade tekniska lösningar, som bland annat MSC och manuell fokusfunktion, levererar högkvalitativt bildskapande för ett brett spektrum av fotostilar, oavsett ljusförhållanden och avstånd. Den kompakta och lätta designen har också en damm- och stänktålig konstruktion vilket gör att den lämpar sig för professionellt bruk och möjliggör fotografering även i de tuffaste tänkbara miljöerna

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Levereras med:
Främre och bakre objektivlock, motljusskydd.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.