AJ-PX800G kamerahus

Panasonic AJ-PX800G kamerahus

Artikelnummer: 1015008
128 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Axelkamera med stor reportoar
AJ-PX800G är en lätt, 2,8 kg, axelkamera med tre stycken 2/3" MOS sensorer. En kamera som är nätverkskompatibel och levererar bland annat AVC-Ultra inspelning.

Optikmöjligheter
Axelkameran har 2/3" bajonettfattning som ger dig möjligheten att variera mellan ett brett utbud linser. Kameran har även ND-filter i fyra steg; CLEAR, 1/4 ND, 1/16 ND och 1/64 ND och Gain värde upp till +42 dB.

Inspelningsformat
Panasonic PJ-PX800GF levererar följande inspelningsformat:

 

 

  • AVC-Intra
  • AVC-LongG
  • AVC--Proxy
  • DVCPRO HD
  • DVCPRO50
  • DVCPRO

Här kan du läsa vidare om kameran

Här kan du läsa vidare om kameran

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.