AJ-PX800GF + AG-CVF15G + Fujinon objektiv 16X

Panasonic AJ-PX800GF + AG-CVF15G + Fujinon objektiv 16X

Artikelnummer: 1015010
169 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Axelkamera med stor reportoar
AJ-PX800GF är en lätt, 2,8 kg utan optik och sökare, axelkamera med tre stycken 2/3" MOS sensorer. En kamera som är nätverkskompatibel och levererar bland annat AVC-Ultra inspelning.

Optikmöjligheter
Axelkameran har 2/3" bajonettfattning som ger dig möjligheten att variera mellan ett brett utbud linser. Kameran har även ND-filter i fyra steg; CLEAR, 1/4 ND, 1/16 ND och 1/64 ND och Gain värde upp till +42 dB.

Inspelningsformat
Panasonic PJ-PX800GF levererar följande inspelningsformat:

 

 

  • AVC-Intra
  • AVC-LongG
  • AVC--Proxy
  • DVCPRO HD
  • DVCPRO50
  • DVCPRO

Här kan du läsa vidare om kameran

Extra allt
Panasonic PJ-PX800GF levereras med sökaren AG-CVF15G Color LCD och FUJINON 16x AutoFocus Lens.

Läs vidare om sökaren här.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.