Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AW-UE150KEJ svart

Panasonic AW-UE150KEJ svart

Artikelnummer: 1041702

Panasonics PTZ-kameror UE150 levererar 4K-kvalitet i upp till 60p, vilket gör att den passar utmärkt till arenor, aulor eller sportevent. Med en 1-typs MOS-sensor med en optisk zoom på 20 gånger och 75 graders vidvinkel kan du enkelt fånga allt som händer.

119 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Panasonic AW-UE150WEJ svart

Panasonics PTZ-kameror UE150 levererar 4K-kvalitet i upp till 60p, vilket gör att den passar utmärkt till arenor, aulor eller sportevent. Med en 1-typs MOS-sensor och en optisk zoom på 20 gånger med 75 graders vidvinkel kan du enkelt fånga allt som händer.

  • 12G-SDI (4K)
  • 3G-SDI (HD - nedkonvertering från 4K)
  • HDMI-utgång (4K)
  • Optisk fiber-utgång (4K)
  • Stöd för samtidig videoutgång via SDI/HDMI/fiber
  • Ethernet-port för nätverk
  • Kan kontrolleras av AW-RP150
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.