Panasonic HC-X2
Panasonic HC-X2
Panasonic HC-X2
Panasonic HC-X2
Panasonic HC-X2
Panasonic HC-X2
Panasonic HC-X2
Panasonic HC-X2
Artikelnummer: 1057169

Panasonic HC-X2

Professionell allt-i-ett 4K 60p-videokamera med enastående streamingkapacitet

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
 • Inspelning med 4K 10-bit 60p
 • 24,5 mm vidvinkel och optisk zoom upp till 20x
 • Autofokus med ansiktsigenkänning AF/AE
37 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

HC-X2 är en professionell 4K-videokamera med en 1,0-tums sensor, som erbjuder avancerade funktioner och en prestanda som efterfrågas av proffs, men med en utmärkt viktbalans som gör den lätt att använda för nyheter, intervjuer och evenemangsfotografering. HC-X2 är utrustad med en enastående videoprestanda med en inbyggd lins som snabbt kan anpassas för olika inspelningsmiljöer. HC-X2 erbjuder optisk prestanda som inte låter dig missa något motiv med funktioner som 20x optisk zoom, 24,5 mm vidvinkel för både UHD och FHD och 4K högprecisions-AF.

Fördelar

 • Inspelning med 4K 10-bit 60p
 • 24,5 mm vidvinkel och optisk zoom upp till 20x
 • Autofokus med ansiktsigenkänning AF/AE
 • 4K AF med hög precision
 • 5-axlig HYBRID O.I.S.+ för stabila filmer

Med anmärkningsvärd optisk prestanda för exakt fotografering

Det integrerade objektivet erbjuder en anmärkningsvärt kraftfull, optisk 20x zoom som sträcker sig från 24,5 mm* vidvinkel till 490 mm* tele. i.ZOOM uppnår 24x vid 4K-upplösning och 32x vid FHD. 4-Drive Lens System driver de fyra linsgrupperna oberoende av varandra och uppnår därmed den optiska 20x zoomen och den kompakta kroppsstorleken.

Höghastighets-AF med hög precision inklusive ansiktsigenkännande AF/AE

Överlägsen fokushastighet, stabilitet och spårningsprestanda för både 4K och Full-HD uppnås tack vare Face Detection AF/AE tillsammans med den exakta fokuslinsen. Face Detection AF/AE ger exakt fokusering och tillräcklig exponering för motiv. Dessutom kan motivföljning med färgigenkänning aktiveras genom att bara trycka på LCD-panelen för att möjliggöra exakt spårning.

5-axlig HYBRID O.I.S.+ möjliggör stabil bildinsamling

För både UHD- och FHD-lägen, förutom OIS (Optical Image Stabilization), fungerar elektronisk bildstabilisering för att detektera och korrigera handskakning i 5 axlar, inklusive rotationsoskärpa. Detta ger stark korrigering under instabila förhållanden, som fotografering med låg vinkel och hög vinkel. The Ball O.I.S. Systemet minskar friktionen på drivsektionen och uppnår känslig korrigering även för handskakning med liten amplitud. Detta ger vackra bilder med undertryckt handskakning även vid hög, 20x optisk zoom.

Högkänslig 1,0-tum 4K-sensor för suverän bildkvalitet

MOS-sensorn på 1,0-tum (cirka 15,03 effektiva megapixlar) kan spela in i UHD (3840 x 2160) utan beskärning och erbjuder ett måttligt skärpedjup och en utmärkt balans mellan bildkvalitet och känslighet. Filformatet kan väljas från mångsidiga och lättanvända MOV (QuickTime), MP4 och AVCHD.

Högkvalitativ inspelning med mångsidiga lägen

Videokamerorna stöder en mängd olika bithastigheter och format för att möta professionella behov. Intern inspelning av UHD upp till 29,98p/25p och FHD upp till 59,94p/50p i 4:2:2 10-bitars hög kvalitet är nu möjligt. När den är inställd för 10-bitars inspelning, levererar videokameran 4K 60p/50p 4:2:2 10-bitars HDMI-utgång, vilket möjliggör inspelning av hög bildkvalitet med en extern inspelare. Ny, högeffektiv HEVC-inspelning (LongGOP/10-bit 4:2:0/MOV) stöds också för inspelning av UHD 59.94p/50p med en hög bithastighet på 200 Mbps, förutom MOV-, MP4- och AVCHD-filformaten.

Levereras med

 • HC-X2
 • Handtagsenhet
 • Batteri (AG-VBR59)
 • Nätadapter
 • Motljusskydd
 • Ögonmussla
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn