Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ
Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ

Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ

LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ

Artikelnummer: 1000558
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
24 550 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

LCD-monitor med högkvalitativ återgivning och låg energiförbrukning

Panasonic BT-LH1850EJ är en högpresterande LCD-monitor på 18,5 tum för den professionella användaren, speciellt framtagen att möta de krav för videohantering som kan kopplas till studioproduktion. Med funktionen 3D-LUT Color Correction producerar denna kraftfulla monitor trogna färger och jämna övergångar. Den är dessutom fylld med smarta funktioner som underlättar ditt produktionsflöde. Övervakning för Y-, R-, G- och B-signaler, SDI-visning av closed caption, RS-485-kompatibel fjärrstyrning bland mycket annat. Utrustad med HDMI-ingång och analog ingång, är den ideal för dig som kräver kvalitativ och kontrastrik bild. Designen är lätt och slimmad, vilket ger en maximal installationsflexibilitet. Panelen, som är utrustad med LED backlight, ger låg energiförbrukning och hög kostnadseffektivitet

Egenskaper

  • Optimerad färgkorrigering från 3D-LUT
  • Smarta sändningsfunktioner
  • Funktionsknappar
  • HDMI
  • Prisvärd

För mer information om produkten, se Panasonics produktkatalog.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.