Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ
Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ
Artikelnummer: 1000558

Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ

LCD-monitor med högkvalitativ återgivning och låg energiförbrukning

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
24 550 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Panasonic BT-LH1850EJ är en högpresterande LCD-monitor på 18,5 tum för den professionella användaren, speciellt framtagen att möta de krav för videohantering som kan kopplas till studioproduktion. Med funktionen 3D-LUT Color Correction producerar denna kraftfulla monitor trogna färger och jämna övergångar. Den är dessutom fylld med smarta funktioner som underlättar ditt produktionsflöde. Övervakning för Y-, R-, G- och B-signaler, SDI-visning av closed caption, RS-485-kompatibel fjärrstyrning bland mycket annat. Utrustad med HDMI-ingång och analog ingång, är den ideal för dig som kräver kvalitativ och kontrastrik bild. Designen är lätt och slimmad, vilket ger en maximal installationsflexibilitet. Panelen, som är utrustad med LED backlight, ger låg energiförbrukning och hög kostnadseffektivitet.

Egenskaper

  • Optimerad färgkorrigering från 3D-LUT
  • Smarta sändningsfunktioner
  • Funktionsknappar
  • HDMI
  • Prisvärd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.