Linsadapter DMW-MA3R Leica R- Micro 4/3

Panasonic Linsadapter DMW-MA3R Leica R- Micro 4/3

Artikelnummer: 310619
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
R Mount Adaptor har utvecklats med stöd av Leica Camera AG för att det ska vara möjligt att fästa Leica R-objektiv. Användare kan njuta av den enastående bildåtergivning som erbjuds av kombinationen av Leica-objektiv och Lumix G-kameror av hög kvalitet, fulla med Panasonics ledande digitala tekniker. Dessa adaptrar gör även att användarna kan använda flyttbar MF-assistfunktion som förstorar det utvalda området när man fokuserar manuellt.

Klicka här för att komma till en kompabilitetslista

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.