Panasonic Lumix DC-S1H
Panasonic Lumix DC-S1H
Panasonic Lumix DC-S1H
Panasonic Lumix DC-S1H
Panasonic Lumix DC-S1H
Panasonic Lumix DC-S1H
Artikelnummer: 1044552

Panasonic Lumix DC-S1H

Fullformatskamera med 6K-video

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • Video i 6K 24p, 10-bit 4:2:2 både internt och externt
 • Dual Native ISO - Öka känsligheten på sensorn utan att få mer brus i bilden
 • 14+ steg V-log/V-gamut bildprofil kompatibel med Varicam och GH5 & GH5s
36 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fullformatskamera med 6K video

Med Lumix DC-S1H kompletterar Panasonic sin S-serie med en kamera för dig som filmar professionellt som frilansare eller i studio. Video i 6K 24p, 10-bit 4:2:2 både internt och externt, HLG, V-Log och V-Gamut profiler är bara några av alla videofunktioner i kameran. Med S1H får du ett komplett hybridhus, fyllt till bredden med filmfunktionalitet som gör livet enklare i den professionella produktionsmiljön. Med inspelning i 6K utan beskärning, förbättrad sensorstabilisering, en generös mängd inställningar och valmöjligheter för filmfotografen samt färghantering som matchar bl.a. GH5 och VariCam har Panasonic skapat ett gediget verktyg för filmskapare, utan att göra avkall på kvalitativa stillbildsfunktioner.

Fördelar

 • Fullformatssensor på 24,2 megapixlar
 • Inspelning i 6K 24p (3:2 ratio) / 5.9K 30p (16:9)
 • 4K upp till 60p
 • Dual Native ISO
 • Inspelning i flera bildförhållanden, bl.a. anamorfisk 4:3
 • 14+ steg V-log/V-gamut bildprofil kompatibel med Varicam och GH5 & GH5s
 • Obegränsad inspelning
 • IBIS för upp till 6,5 steg längre slutartid i kombination med Dual IS-objektiv
 • 4:2:2 10-bit både internt och externt
 • Stödjer Black Magic RAW 5.9K 12-bit via HDMI till Black Magic Video Assist 12G HDR 
 • Stödjer uppspelning av video i vertikalt format 

Kamera med fokus på film


V-log och V-gamut

Panasonic DC-S1H kan leverera ett dynamisk omfång upp till 14+ steg med V-log/V-gamut bildprofil, som är kompatibel med Varicam och GH5 & GH5s.
Med V-log och V-gamut får du ett stort dynamsikt omfång och kan fånga en stor bredd av färger.

Dual native ISO

En vanlig sensor förstärker upp känsligheten på sensorn vilket ger dig mer brus. Panasonic DC-S1H har två olika bas-ISO vilket gör att du kan öka känsligheten på sensorn utan att få mer brus i bilden. Detta innebär att du kan filma i sämre ljusförhållanden utan att tappa kvalitet i bilden.

Dedikerade knappar och reglage

Kameran har flera dedikerade knappar för tex ISO, WB, Autofokusmetod, men också väldigt många knappar du kan ställa in själv. Genom att hålla in en av knapparna du vill programmera startar du inställningsmenyn för att ställa in just den knappen.

Inbyggd bildstabilisering med möjlighet till Dual-IS

Den inbyggd stabiliseringen kompenserar kameraskakningar och fungerar med samtliga objektiv, då den sitter inbyggd i kamerahuset. Om du använder ett objektiv med stabilisering blir den ännu effektiverare. För videofilmning finns ytterligare en elektronisk stabilisering som beskär bilden en aning men stabiliserar ännu kraftigare.

Dubbla minneskortsplatser med hög hastighet

Med dubbla kortplatser får du säkerhetskopiering, möjligheten att separera video och stillbilder eller bara utöka utrymmet. Kameran tar upp till två stycken SD-kort med UHS-II stöd och V90.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.