OCF Magnum Zoom Reflector

Profoto OCF Magnum Zoom Reflector

Artikelnummer: 1033909
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Profoto OCF Magnum Zoom Reflector

Profoto OCF Magnum Zoom Reflector anpassad för Profotos "flat-head" blixtar, såsom B1, B1X, B2, D1 och D2. Reflektorn fokuserar ljuset ifrån blixten och ger upp till 1,8 stegs högre ljusstyrka. Genom Profotos smidiga design kan du enkelt justera ljusspridningen mellan 40º - 80º. Reflectorn kommer med en smidig skräddarsydd väska för transport.

Detta är en OCF formare och är därför inte lämplig tillsammans med ProHead, ProB Head, Acute D4 Head eller AcuteB head.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.