Softie kit large 18 cm + pistolhandtag

Rycote Softie kit large 18 cm + pistolhandtag

Artikelnummer: 311354
  • Minskar vindljud och handljud vid filmning
  • Bibehåller god ljudkvalitet
2 299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Rycote Softie Kit 18cm Large
Softie är ett kompakt vindskydd med pistolhandtag och upphängning. Den har fjädrande upphängning för att handljud inte ska tas upp av mikrofonen vid inspelning.Softies är ett pälsöverdrag som används för att ta bort eventuella vindsus-ljud och för att skydda din mikrofon. Handtaget har en 3/8 gänga i botten på handtaget för montera den på ett stativ.

Passar till
BeyerDynamic MCE 86 N (C) s, MCE 87VS
Sennheiser MKH60
Sony ECM 672
Mikrofoner som inte skjuter ut mer än 18 cm och är 24 till 25 mm i diameter.

Levereras med
Pistolhandtag
Vindskydd
XLR- kabel på 40 cm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.