Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC till Fuji X
Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC till Fuji X
Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC till Fuji X
Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC till Fuji X
Artikelnummer: 1028248

Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC till Fuji X

35mm T1.3 ED Cine UMC till Fuji X

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt videoobjektiv för spegellösa kameror

Detta objektiv är utformat för spegellösa kameror med APS-C-sensor och ger en mångsidig brännvidd som passar perfekt för vardagsbilder, landskap, street och porträtt. Du får ett ljusstarkt objektiv med största bländare på T1,3 vilket gör att du kan använda dig av korta slutartider samtidigt som du får en snygg bokeh.

  • Ljusstarkt med största bländare på T1.3
  • Två asfäriska linser Ultra Multi Coating (UMC)
  • Utvecklat för filmning med fokusföljande system
  • Kompakt och lätt
  • Cirkulär 9-bladig bländare

Videofunktioner

Objektivet är speciellt utvecklat för filmning med fokusföljande system och har försetts med tysta och mjuka bländarkuggkransar. För att underlätta avläsning av fokus- och bländarvärden är skalstegen och T-nummer markerade på båda sidor av objektivet.

Hög optisk kvalitet

För att säkerställa hög kontrast och verklighetstrogen färgåtergivning har alla linselement täckts med Samyang flera lager UMC-antireflexbehandling. Objektivet har nio linser i sju grupper. Två av linserna är asfäriska vilket minimerar aberration och onödig ljusspridning samtidigt som du får hög upplösning ända ut i kanterna.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.