Samyang 50mm f/1,4 AS UMC till Nikon
Samyang 50mm f/1,4 AS UMC till Nikon
Samyang 50mm f/1,4 AS UMC till Nikon
Artikelnummer: 1017104

Samyang 50mm f/1,4 AS UMC till Nikon

50mm f/1,4 AS UMC till Nikon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Normalobjektiv för fotografering i svagt ljus
Detta fasta Samyang-objektiv har en brännvidd på 50 mm och en största bländare på f/1,4 och passar för fullformatkameror men också mindre sensorer. Objektivet är perfekt att använda vid fotografering i svagt ljus, när du önskar kort skärpedjup för att separera motivet från bakgrunden och vacker bokeh.

Optiken består av nio linselement i sex grupper med en asfärsik och en hybridasfärsik lins. För att säkerställa hög kontrast och pålitlig färgåtergivning har alla linselement behandlats med UMC antireflexbehandling. Endast manuell fokusering.

Levereras med:

 

 

  • Motljusskydd
  • Främre objektivlock
  • Bakre objektivlock
  • Mjuk objektivväska

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.