VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Canon EF

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Canon EF

Artikelnummer: 1034052
5 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Canon EF

Vidvinkel optik anpassat för filmning med fullformatskameror. Både fokus- och bländarringen har kuggar för att kunna användas med followfocus-system och bländarringen är steglös för att få mjuka övergångar.

Fördelar:

  • Anpassad för fullformat
  • Väldigt bred vidvinkel
  • Hög ljusstyrka
  • Kuggar för followfocus

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC är ett videoobjektiv speciellt framtaget för att filmning med fullformatskameror. Med 16mm bildvinkel får du en väldigt bred bildvinkel och objektivet passar utmärkt till landskap, interiör, arkitektur eller för video inomhus är både utrymmet och ljusstyrkan är begränsad. Kuggarna på både fokus- och bländarring låter dig använda objektivet ihop med ett followfocus och bländarringen är steglös för tysta och mjuka övergångar.

Objektivet fungerar givetvis på en APS-C eller Micro4/3 kamera och kommer då ta del av kamerans brännvidsförlägning.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.