Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Canon EF
Artikelnummer: 1034052

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Canon EF

VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Canon EF

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
5 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Canon EF

Vidvinkel optik anpassat för filmning med fullformatskameror. Både fokus- och bländarringen har kuggar för att kunna användas med followfocus-system och bländarringen är steglös för att få mjuka övergångar.

Fördelar:

  • Anpassad för fullformat
  • Väldigt bred vidvinkel
  • Hög ljusstyrka
  • Kuggar för followfocus

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC är ett videoobjektiv speciellt framtaget för att filmning med fullformatskameror. Med 16mm bildvinkel får du en väldigt bred bildvinkel och objektivet passar utmärkt till landskap, interiör, arkitektur eller för video inomhus är både utrymmet och ljusstyrkan är begränsad. Kuggarna på både fokus- och bländarring låter dig använda objektivet ihop med ett followfocus och bländarringen är steglös för tysta och mjuka övergångar.

Objektivet fungerar givetvis på en APS-C eller Micro4/3 kamera och kommer då ta del av kamerans brännvidsförlägning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.