14-24mm f/2,8 DG HSM Art till Nikon

Sigma 14-24mm f/2,8 DG HSM Art till Nikon

Artikelnummer: 1038619
 • Bred bildvinkel kombinerat med hög ljusstyrka.
 • Konstant ljusstyrka igenom hela zoomen.
 • Snabb och säker autofokus.
 • FLD och SLD-glas ger hög optisk prestanda.
 • Vädertätat med flourbehandlad frontlins
 • Anpassad för fullformat
14 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

14-24mm f/2,8 DG HSM Art till Nikon
Rengöringskit Lens cleaning kit
Putsduk Photo Microklear Cloth
15 208 SEK
14-24mm f/2,8 DG HSM Art till Nikon
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
Putsduk mikrofiber large
15 068 SEK

Professionell vidvinkelzoom med hög ljusstyrka för fullformatskameror

Sigma 14-24mm f/2,8 HSM Art är ett vädertätat vidvinkelobjektiv med bra ljusstyrka igenom hela zoomomfånget. Den breda vinkeln låter dig fånga svepande landskap, interiör, arkitektur och action/sport-bilder i spännande vinklar. Tre FLD-glas och tre SLD-glas bidrar till goda motljusegenskaper och låg distorsion.

Fördelar:

 • Bred bildvinkel
 • Flexibel zoom
 • Hög ljusstyrka
 • Snabb autofokus
 • FLD och SLD-glas
 • Vädertätat
 • Floudbehandlad frontlins
 • USB-dock

Bred bildvinkel

Den breda bildvinkeln låter dig fånga mycket i bilden och kan ge dig en svepande känsla i bilderna. Vidvinkelobjektiv används ofta till att fotografera inredning och inomhus där utrymmet ofta är begränsat samt till arkitektur och interiör-bilder. Populära användningsområden är också landskapsfotografering där du vill få med mycket natur i bilden samt sportbilder fotograferade på nära håll för att få en intim och actionladdad känsla i bilderna.

Flexibel zoom

Tack vare zoomen så klarar objektivet av många olika situationer. Ibland kan 14mm vara i bredaste läget och då är det smidigt att snabb zooma in för att minska bildvinkeln. Detta gör också att du slipper beskära dina bilder från 14mm och på så vis behålla maximal bildkvalitet.

Hög ljusstyrka

Den höga ljusstyrkan genom hela zoomomfånget gör det lätt att fotografera även när det är sämre ljus, som till exempel på natten eller i dåligt belysta lokaler. Tack vare den konstanta ljusstyrkan så ändras inte exponeringen om du zoomar in, något som verkligen underlättar arbetet  i stressade situationer när du använder kameran i manuellt läge.

Snabb autofokus

HSM-motorn ger en snabb och exakt autofokus så att du följa ditt motiv över hela bilden.

FLD och SLD-glas

FLD och SLD-glas hjälper till att minimera ströljus och ger goda motljusegenskaper. Detta är speciellt intressant på vidvinkelobjektiv då det ofta kan förekomma flera olika ljuskällor i en och samma bildruta i kombination med stora linselement där ljuset lätt kan reflekteras

Vädertätat

Objektivet har flera gummitätningar, både mot kamerahuset och internt i konstruktionen som ger ett skydd mot väta, regn, snö och damm.

Floudbehandlad frontlins

Den stora frontlinsen har fått en flourbehandling som stöter ifrån sig väta och smuts. Detta gör objektivet lättare att rengöra och resulterar således till en bättre bildkvalitet. Flourbehandlingen är speciellt intressant på ett objektiv med så pass stor frontlins.

USB-dock

För att ytterligare kunna anpassa autofokusen och för framtida mjukvaruuppdateringar är objektivet kompatibelt med sigmas USB-dock.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.