VENICE - nästa generations filmskapande med fullformatssensor och ny färgteknik

Sony CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200

Artikelnummer: 1043446
  • Inklusive viewfinder DVF-EL200
  • 6K internt upp till 30fps
  • 15+ stegs dynamiskt omfång med S-Log3
  • PL-fattning och inbyggd anamorfisk squeeze
  • Dual ISO på 500 & 2500
  • Byggd för att stå emot de tuffaste förutsättningarna
589 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200
Bolt 500 XT trådlöst kit 3G-SDI/HDMI sändare + mottagare
Cine 7 Monitor + V-Mount Bracket
644 790 SEK
CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200
Bolt 500 XT trådlöst kit 3G-SDI/HDMI sändare + 2 st mottagare
A-Box for Sony Venice
647 515 SEK

VENICE - nästa generations filmskapande med fullformatssensor och ny färgteknik

Sony VENICE är skapad för filmfotografen och utrustad med en sensorteknik och bildkvalitet som möter de höga kraven i filmproduktion, ett område där kamerornas teknik och möjligheter hela tiden utvecklas och gränser tänjs. Med kamerans användarvänliga design, med inställningsskärm för både fotograf och assistent, kan du fokusera på filmningen utan att fastna i komplicerade menyer och inställningar. Kameran är utvecklad med framtiden i fokus, genom sin extremt höga tekniska kvalitet tillsammans med en modulär design som gör det enkelt att uppdatera delar av kameran.

Robust och tålig

Med ett extremt robust chassi är VENICE utvecklad att stå emot de mest tuffa miljöer. Ventilationssystemet är helt isolerat från alla elektriska komponenter, för att stå emot damm, sand och vatten. Den tystgående fläkten kan göras rent eller helt bytas ut, snabbt och enkelt.

Stort dynamiskt omfång med många inspelningsmöjligheter

Med ett högt dynamiskt omfång på 15+ steg med S-Log3, samt ett färgdjup större än Rec.2020, passar kameran in i princip vilken inspelningsmiljö som helst. Du kan känna dig fri att uttrycka dig konstnärligt i efterbearbetningen på grund av mängden data som fångas genom den stora sensorn och det dynamiska omfånget. Med kamerans snabba sensoravläsning slipper du även rolling shutter-effekten som kan uppstå i vissa kameror. VENICE har också möjligheten, förutom att internt spela in i XAVC samt ProRes, att spela in 16-bit RAW eller X-OCN externt genom inspelningsenheten AXS-R7, för ännu större möjligheter i efterbearbetning. Kameran har även stöd för 3D-LUT:ar, så att du redan vid filmning kan få en bild av hur slutresultatet skulle kunna se ut.

Dubbla bas-ISO

Med Dual ISO på 500 och 2500 får du mindre brus även på högre ISO-inställningar. Tillsammans med det inbyggda ND-filtret på hela åtta steg (ND 0.3-ND 2.4) passar VENICE i alla möjliga typer av miljöer.

Stöd för anamorfiskt format

Med PL-fattningen på kameran kan du använda all PL-optik för Super 35 och fullformat, både sfäriska och anamorfiska. VENICE stödjer 2x anamorfisk "squeeze", vilket betyder att du kan fånga material till super-wide screen (2.39:1 & 2.66:1) i Super 35-läget. Möjligheten att använda Sonys stora katalog av E-mountobjektiv finns också, genom att byta bajonettfattning på kameran.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.