Sony CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200
Sony CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200
Sony CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200
Sony CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200
Sony CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200
Artikelnummer: 1043446

Sony CineAlta VENICE 6K + DVF-EL200

VENICE - nästa generations filmskapande med fullformatssensor och ny färgteknik

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Inklusive viewfinder DVF-EL200
  • 6K internt upp till 30fps
  • 15+ stegs dynamiskt omfång med S-Log3
599 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

VENICE - nästa generations filmskapande med fullformatssensor och ny färgteknik

Sony VENICE är skapad för filmfotografen och utrustad med en sensorteknik och bildkvalitet som möter de höga kraven i filmproduktion, ett område där kamerornas teknik och möjligheter hela tiden utvecklas och gränser tänjs. Med kamerans användarvänliga design, med inställningsskärm för både fotograf och assistent, kan du fokusera på filmningen utan att fastna i komplicerade menyer och inställningar. Kameran är utvecklad med framtiden i fokus, genom sin extremt höga tekniska kvalitet tillsammans med en modulär design som gör det enkelt att uppdatera delar av kameran.

Robust och tålig

Med ett extremt robust chassi är VENICE utvecklad att stå emot de mest tuffa miljöer. Ventilationssystemet är helt isolerat från alla elektriska komponenter, för att stå emot damm, sand och vatten. Den tystgående fläkten kan göras rent eller helt bytas ut, snabbt och enkelt.

Stort dynamiskt omfång med många inspelningsmöjligheter

Med ett högt dynamiskt omfång på 15+ steg med S-Log3, samt ett färgdjup större än Rec.2020, passar kameran in i princip vilken inspelningsmiljö som helst. Du kan känna dig fri att uttrycka dig konstnärligt i efterbearbetningen på grund av mängden data som fångas genom den stora sensorn och det dynamiska omfånget. Med kamerans snabba sensoravläsning slipper du även rolling shutter-effekten som kan uppstå i vissa kameror. VENICE har också möjligheten, förutom att internt spela in i XAVC samt ProRes, att spela in 16-bit RAW eller X-OCN externt genom inspelningsenheten AXS-R7, för ännu större möjligheter i efterbearbetning. Kameran har även stöd för 3D-LUT:ar, så att du redan vid filmning kan få en bild av hur slutresultatet skulle kunna se ut.

Dubbla bas-ISO

Med Dual ISO på 500 och 2500 får du mindre brus även på högre ISO-inställningar. Tillsammans med det inbyggda ND-filtret på hela åtta steg (ND 0.3-ND 2.4) passar VENICE i alla möjliga typer av miljöer.

Stöd för anamorfiskt format

Med PL-fattningen på kameran kan du använda all PL-optik för Super 35 och fullformat, både sfäriska och anamorfiska. VENICE stödjer 2x anamorfisk "squeeze", vilket betyder att du kan fånga material till super-wide screen (2.39:1 & 2.66:1) i Super 35-läget. Möjligheten att använda Sonys stora katalog av E-mountobjektiv finns också, genom att byta bajonettfattning på kameran.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn