Ljud för tv- och videostudio

1200x400_ljud-till-video.jpg

Skapa bra ljudupptagning till din video

Ibland kan det räcka med en extern mikrofon till videokameran, och ibland behövs det lite fler produkter för en riktigt bra ljudupptagning ihop med videoinspelning. Vi erbjuder allt från smidiga kameramikrofoner till trådlösa mikrofonsystem med rackmottagare för stora produktioner. Här hjälper vi dig att hitta rätt.

Mikrofonmottagare för din kamera

När du vill ha ljudet direkt till videokameran är en trådlös kameramikrofon smidig att använda. Då fäster du mikrofonmottagaren i direkt anslutning på eller vid kameran och kopplar in den i kamerans mikrofonuttag. Du kan sedan ansluta en eller två sändare trådlöst och få ljudet ihop med din videoinspelning.

Myggmikrofoner med trådlösa sändare

Trådlösa handmikrofoner 

Tillbehör som gör det enklare

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.