Ljud för tv- och videostudio

1200x400_ljud-till-video.jpg

Skapa bra ljudupptagning till din video

Ibland kan det räcka med en extern mikrofon till videokameran, och ibland behövs det lite fler produkter för en riktigt bra ljudupptagning ihop med videoinspelning. Vi erbjuder allt från smidiga kameramikrofoner till trådlösa mikrofonsystem med rackmottagare för stora produktioner. Här hjälper vi dig att hitta rätt.

Mikrofonmottagare för din kamera

När du vill ha ljudet direkt till videokameran är en trådlös kameramikrofon smidig att använda. Då fäster du mikrofonmottagaren i direkt anslutning på eller vid kameran och kopplar in den i kamerans mikrofonuttag. Du kan sedan ansluta en eller två sändare trådlöst och få ljudet ihop med din videoinspelning.

Myggmikrofoner med trådlösa sändare

Trådlösa handmikrofoner 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.