Zeiss Batis 135mm f/2,8 till Sony FE
Artikelnummer: 1033630

Zeiss Batis 135mm f/2,8 till Sony FE

Batis 135mm f/2,8 till Sony FE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
20 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Zeiss Batis 135mm f/2,8 till Sony FE

Porträttobjektiv och kort teleobjektiv med Apo Sonnar-teknik och inbyggd bildstabilisering. Tack vare bildkvaliteten och den största bländaren på f/2,8 är detta ett perfekt objektiv för porträtt- och bröllopsfotografering. Bildstabiliseringen underlättar när du ska ta bilder även i dåliga ljusförhållanden.

Fördelar:

  • Snabb autofokus
  • Bildstabilisering
  • Vädertätat
  • OLED-display

Du får snabb och exakt autofokus men även möjligheten att använda dig av manuell fokusering. Dessutom är objektivet försett med en OLED-display som visar avståndet till motivet och skärpedjupet med vald bländare. Objektivet är vädertätat och har bildstabilisering.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.