Kampanj

Batis 135mm f/2,8 till Sony FE

Zeiss Batis 135mm f/2,8 till Sony FE

Artikelnummer: 1033630
19 990 SEK20 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Zeiss Batis-kampanjSpara 1000,-

Just nu kan du spara 1 000 kronor på utvalda objektiv i Zeiss Batis-serien. Rabatten är redan applicerad på priset. Kampanjpriset gäller t.o.m. 31/8
Beställningsvara

Zeiss Batis 135mm f/2,8 till Sony FE

Porträttobjektiv och kort teleobjektiv med Apo Sonnar-teknik och inbyggd bildstabilisering. Tack vare bildkvaliteten och den största bländaren på f/2,8 är detta ett perfekt objektiv för porträtt- och bröllopsfotografering. Bildstabiliseringen underlättar när du ska ta bilder även i dåliga ljusförhållanden.

Fördelar:

  • Snabb autofokus
  • Bildstabilisering
  • Vädertätat
  • OLED-display

Du får snabb och exakt autofokus men även möjligheten att använda dig av manuell fokusering. Dessutom är objektivet försett med en OLED-display som visar avståndet till motivet och skärpedjupet med vald bländare. Objektivet är vädertätat och har bildstabilisering.

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.