Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

Batis 40mm f/2,0 CF till Sony FE

Zeiss Batis 40mm f/2,0 CF till Sony FE

Artikelnummer: 1041321
14 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

ZEISS CASHBACK200 EURO

Få 200 euro i cashback av ZEISS efter att du har registrerat dig och ditt köp på deras hemsida. Kampanjen gäller t.o.m. 30/6.
Läs mer
Beställningsvara

Värdepaket

Batis 40mm f/2,0 CF till Sony FE
Rengöringskit Lens cleaning kit
Putsduk Photo Microklear Cloth
14 908 SEK
Batis 40mm f/2,0 CF till Sony FE
UV-filter L395 SMC 67 mm
Putsduk mikrofiber large
15 138 SEK

Zeiss Batis 40mm f/2,0 CF till Sony FE

Zeiss släpper ett nytt ljusstarkt och vädertätat objektiv med en brännvidd på 40mm. CF i namnet på objektivet står för Close Focus vilket ger en förstorning på 1:3,3 med en närgräns på 24cm. Objektivet fungerar med både fullformatskameror och APS-C.

Fördelar

  • Ljusstarkt
  • Vädertätad
  • Close Focus med närgräns på 24 cm
  • OLED-display

Snabb autofokus och OLED-display

Objektivet har snabb och exakt autofokus men även möjligheten att använda dig av manuell fokusering. Dessutom är objektivet försett med en OLED-display som visar avståndet till motivet och skärpedjupet med vald bländare.

Levereras med

  • Zeiss Batis 40mm f/2,0 CF till Sony FE
  • Motljusskydd

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.