Zeiss Biogon T* 25mm f/2,8 ZM svart till Leica M

Zeiss Biogon T* 25mm f/2,8 ZM svart till Leica M

Biogon T* 25mm f/2,8 ZM svart till Leica M

Artikelnummer: 1019114
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
10 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Biogon T* 2,8/25 ZM
Upplev hög kontrast genom hela bilden med Biogon T*. Objektivet är praktiskt taget helt fritt från distorsion vid största bländare. Detaljer återges fint med en tilltalande tredimensionell kvalitet. Objektivet är kompatibelt med sökare. Objektivet är perfekt för porträtt-, landskaps- och arkitektfotografering.

Fördelar:

  • Jämn och precis fokus
  • Antireflex-beläggning
  • Robust design
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.