Milvus 35mm f/2 till Canon

Zeiss Milvus 35mm f/2 till Canon

Artikelnummer: 1021596
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Milvus 35mm f/2 till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
12 733 SEK12 958 SEK
Milvus 35mm f/2 till Canon
UV-filter Pro Nano HUC 58 mm
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
12 558 SEK12 728 SEK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus är serien av objektiv med utmärkt bildprestanda som har optimerats för högupplösta systemkameror. Den manuella fokuseringen är mycket exakt tack vare en gummerad fokusring och gör det möjligt för dig att hantera din personliga kreativitet. Antireflebehandlingen T* minimerar reflektion. Objektivet ger även utmärkt kontrast även i de finaste detaljerna och är praktiskt taget distorsionfritt.

Fördelar:

  • God skärpa och hög ljusstyrka
  • Hög konstruktionskvallitet
  • CPU-objektiv för EXIF-information till kameran
  • Vädertätat

Zeiss Milvus 35 mm f/2,0 ZE

Detta mångsidiga objektiv är perfekt att använda för att fånga många olika typer av bilder, även i dåligt ljus. Den kompakta designen och snabba, precisa fokuseringen gör objektivet extra lämpligt för bildjournalistik.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.