Milvus 85mm f/1,4 till Nikon F

Zeiss Milvus 85mm f/1,4 till Nikon F

Artikelnummer: 1021592
17 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Milvus 85mm f/1,4 till Nikon F
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
17 618 SEK

Zeiss Milvus är serien av objektiv med utmärkt bildprestanda som har optimerats för högupplösta systemkameror. Den manuella fokuseringen är mycket exakt tack vare en gummerad fokusring och gör det möjligt för dig att hantera din personliga kreativitet. Antireflebehandlingen T* minimerar reflektion. Objektivet ger även utmärkt kontrast även i de finaste detaljerna och är praktiskt taget distorsionfritt.

Fördelar:

  • God skärpa och hög ljusstyrka
  • Hög konstruktionskvallitet
  • CPU-objektiv för EXIF-information till kameran
  • Vädertätat
  • Valbart steglös blädarring

Milvus 85 mm f/1,4 ZF.2

Detta är ett objektiv är särskilt lämpligt för porträttfotografering då du får en snygg bokeh. Du får mycket låg kromatisk aberration och resultatet blir riktigt högkvalitativa fotografier.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.