Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Nikon F
Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Nikon F
Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Nikon F
Artikelnummer: 1024307

Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Nikon F

Otus 28mm f/1,4 till Nikon F

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 3-7 dagar
Butikslager:
  • Konstruerat för maximal optisk prestanda
  • Hög ljusstyrka på f/1,4
  • Mjuk manuell skärpeinställning
46 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Zeiss Otus 28/1,4
Vidvinkelobjektiv idealiskt för professionell fotografering med 35mm DSLR-kameror. Zeiss Otus har en bildprestanda som hittills bara setts med mellanformat system. Med andra ord, ett objektiv för dig som inte accepterar några kompromisser på bildkvalitet.

Tack vare sina unika tekniska egenskaper levererar objektivet bilder med enastående skärpa samt hög kontrast och du får ingen synlig kromatisk aberration vilket resulterar i enastående kvalitet även med stora bländare.

Särskilt lämpat för fotografering av landskap, arkitektur och inredning, och professionella fotografer som arbetar inom dessa områden kommer inte att behöva göra några kompromisser när det gäller prestanda och kvalitet oavsett i vilka ljusförhållanden fotografering sker.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.