Otus 55mm f/1,4 till Canon EF

Zeiss Otus 55mm f/1,4 till Canon EF

Artikelnummer: 1007587
  • Konstruerat för maximal optisk prestanda
  • Hög ljusstyrka på f/1,4
  • Mjuk manuell skärpeinställning
36 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Otus 55mm f/1,4 till Canon EF
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
37 018 SEK
Zeiss Otus 55/1,4 APO Distagon
Zeiss Otus 55mm har helt unika tekniska egenskaper som är idealiska för professionell fotografering med 35mm DSLR-kameror. Med en bildprestanda som hittills bara setts med mellanformat system, erbjuder detta objektiv ambitiösa fotografer som inte accepterar några kompromisser i bildkvalitet, helt nya möjligheter. DSLR-kameror med sensorer som har hög upplösning sätter stora krav på linserna. Objektivet bemästrar dessa krav tack vare sin enastående skärpa, höga kontrast och ingen synlig kromatisk aberration. Det skapar högsta möjliga bildkvalitet, även med stora bländare. Särskilt lämpat för reklam, mode och studiofotografering, och professionella fotografer som arbetar inom dessa områden kommer inte att behöva göra några kompromisser när det gäller prestanda och kvalitet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.