Zeiss Otus 55mm f/1,4 till Canon EF
Zeiss Otus 55mm f/1,4 till Canon EF
Zeiss Otus 55mm f/1,4 till Canon EF
Artikelnummer: 1007587

Zeiss Otus 55mm f/1,4 till Canon EF

Otus 55mm f/1,4 till Canon EF

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Konstruerat för maximal optisk prestanda
  • Hög ljusstyrka på f/1,4
  • Mjuk manuell skärpeinställning
36 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Zeiss Otus 55/1,4 APO Distagon
Zeiss Otus 55mm har helt unika tekniska egenskaper som är idealiska för professionell fotografering med 35mm DSLR-kameror. Med en bildprestanda som hittills bara setts med mellanformat system, erbjuder detta objektiv ambitiösa fotografer som inte accepterar några kompromisser i bildkvalitet, helt nya möjligheter. DSLR-kameror med sensorer som har hög upplösning sätter stora krav på linserna. Objektivet bemästrar dessa krav tack vare sin enastående skärpa, höga kontrast och ingen synlig kromatisk aberration. Det skapar högsta möjliga bildkvalitet, även med stora bländare. Särskilt lämpat för reklam, mode och studiofotografering, och professionella fotografer som arbetar inom dessa områden kommer inte att behöva göra några kompromisser när det gäller prestanda och kvalitet.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.