Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation 4K
Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation 4K
Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation 4K
Artikelnummer: 1059539

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation 4K

Kompakt bildmixer för liveproduktion i 4K-upplösning

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Kompakt och kraftfull – 40 SDI-ingångar och 24 SDI-utgångar
 • Dedikerade knappar på enheten samt inbyggd LCD-panel
 • Upp till 10-bitars 4K 60fps upplösning
122 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

ATEM 4 M/E Constellation 4K Switcher från Blackmagic Design har 40 12G-SDI-ingångar och 24 12G-SDI-utgångar, och den ansluts till ett brett utbud av kameror och källor, och levererar video i upplösningar på upp till 10-bitars UHD 4K60 via 12G-SDI-programutgångarna eller 1080p och 720p webbkamerautgångar via USB-C. Switchern har fyra multiview-utgångar med upp till 16 rutbara fönster som kan visa ingångar, knappad video, grafik och stillbilder från mediapoolen, såväl som programutgången. Varje ingång ansluts till en inbyggd Fairlight-ljudmixer som stöder upp till 156 ljudkanaler.

Fördelar

 • Kompakt och kraftfull – 40 SDI-ingångar och 24 SDI-utgångar
 • Dedikerade knappar på enheten samt inbyggd LCD-panel
 • 4 stycken inbyggda multiviews
 • Inbyggda övergångar i 4K
 • Stödjer talkback via XLR, ethernet eller SDI
 • Två mediapooler för uppspelning av grafik eller bilder
 • 16 stycken ATEM Advanced Keyers för chromakeying (green screen) i hög kvalitet
 • ATEM Software Control Panel ger dig full kontroll via din dator

Kompakt och kraftfull – 40 SDI-ingångar och 24 SDI-utgångar

Med hela 40 SDI-ingångar i 4K är ATEM Constellation en otroligt kraftfull bildmixer för liveproduktion.  Varje ingång har dedikerad "up and cross converter", s.k. scaler, vilket betyder att den skalar om ingångssignalen för att passa projektformatet. Detta betyder att du kan blanda kameror och andra bildenheter med olika upplösning i produktionen.

Dedikerade knappar på enheten samt inbyggd LCD-panel

Med de dedikerade knapparna på framsidan av enheten kan du byta bildkälla i både program- och monitorläge, aktivera övergångar, lägga in "keyers", aktivera mediaspelare och "fade to black". Via den inbygga skärmen ser du din aktiva programfeed och får på så sätt en snabb överblick över din produktion, till exempel om du har enheten monterad i ett rack.

Fyra inbyggda multiviews

Multiview-utgången gör att du kan skicka dina utgående videoströmmar till en separat monitor för att få en tydlig överblick över alla dina kameror och det du skickar ut i liveproduktionen. En till 16 simultana videokällor kan visas på varje skärm samtidigt och du kan fritt bestämma vilken källa som visas på vilken skärm.

Inbyggda övergångar i 4K

ATEM Constellation levereras med flera övergångar, såsom mix, dip, wipe – allihopa förberedda för att klara 4K-upplösning. Övergångarna kan anpassas med längd, färg, position och riktning.

Stödjer talkback via XLR, ethernet eller SDI

På enhetens frontpanel finns en utgång för talkback via 5-pin XLR och på baksidan finns expansionsport via RJ45-uttag (ethernet) för att använda talkback-system. 

Två mediapooler för uppspelning av grafik eller bilder

Den inbyggda medialagringen rymmer 60 stycken stillbilder i HD. Rörlig grafik för animationer, namnskyltar och logotyper uppgår till 1200 eller hela 600 bildrutor.

16 stycken ATEM Advanced Keyers för chromakeying (green screen) i hög kvalitet

Enheten stödjer 16 stycken avancerade "keyers" för att arbeta med virituella studios och bakgrunder via chroma- (green screen) eller luma-keying.

ATEM Software Control Panel ger dig full kontroll via din dator

Via mjukvarumixern ATEM Software Control Panel, som medföljer utan extra kostnad, får du full kontroll över din bildmixer. I programmet finns också stöd för kamerakontroll, ljudmixer, medialagring, programmering av makros samt även kontroll över HyperDeck-inspelare.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn