Smart fodral till iPad mini 8,3"

Apple Smart Folio for iPad mini 8.3" (6th Gen), Dark Cherry (2021)

Artikelnummer: 1052978
  • Skyddar hela din iPad både fram och bak
  • Automatisk väckningsfunktion
  • Använd som ställ vid läsning, skrivning och film

Välj färg

790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Apple Smart Folio till iPad mini 8,3" är tillverkat av ett enda stycke som skyddar din enhet både fram och bak. Det har automatisk väckning som väcker din iPad Pro när det öppnas och sätter den i vila när det stängs. Smart Folio är lätt att vika och kan användas som ett ställ när du vill läsa, skriva, titta på film eller ringa FaceTime-samtal.

Levereras med

  • Apple Smart Folio for iPad mini 8.3" (6th Gen)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.