Lär dig att fota sport – Christian Walgram

Sportfotografen Christian Walgram bjöd på en föreläsning under ett livesänt webinar hos oss på SP. Nu har du möjlighet att ta del av eventet igen! Lär dig att fånga rätt ögonblick på bild, få tips på vilken utrustning du behöver och inspireras av fantastiska sportbilder.

Torsdagen den 10 juni genomförde vi, i samarbete med Canon, ett livesänt webinar med sportfotografen och Canon-ambassadören Christian Walgram. Under webinaret berättade Christian om sin karriär som fotograf och vilken utrustning han använder för olika typer av sportbilder. Han visade även sina bästa sportbilder och gav tips och råd om hur du fångar exakt rätt sportögonblick.

Webinaret och mer inspiration hittar du på vår YouTube-kanal. Ta även en titt på vår eventsida för att se våra tidigare och kommande event.

Allt från alpin skidåkning till fotboll och motorsport

Sedan han började sin professionella fotokarriär år 2008, har den österrikiska fotografen Christian Walgram blivit ett av de ledande namnen inom europeisk sportfotografering. Hans dynamiska och ofta intima bilder täcker allt från alpin skidåkning till fotboll och motorsport. Christians bilder fångar sportens hastighet och intensitet, samtidigt som han ofta fokuserar på dramatiska mänskliga uttryck. Han fotograferar både stiliserade bilder och porträtt, och i hans bilder syns både skicklighet och mångfald.

Christians Canon-favoriter

Mer inspiration om sportfoto

Följ Christian på Instagram: @christianwalgram

 


Sanna Wikström

2021-07-19

Dela

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.