Sportlovsveckor!

banner-sportlovskampanj.jpg

Sportlovet är för många en aktiv paus från vardagen tillsammans med nära och kära, eller kanske bara tid att komma ikapp med saker du inte hunnit med under hösten och julen. Hos oss hittar du en rad produkter för att berika sportlovet både inomhus, utomhus, på hemmaplan eller på semestern. Läs, inspireras och klicka dig sedan vidare för att hitta passande produkter för inom- och utomhusaktiviteter.


 

Få ut mer av dina bilder med vår fotoservice!

Alldeles för många låter alla sina bilder ligga och damma på en hårddisk eller på datorn. Här ger vi dig tips på hur du får ut mer av dina bilder genom att exempelvis skapa en fotobok eller väggkalender. 

Läs mer...

Actionfyllt med actionkamera och drönare!

När sportlov kommer på tal är det många som förknippar det med snö och vintersporter. Skidor, snowboard eller varför inte en rolig dag i pulkabacken? Bor du istället i de södra delarna av landet så kanske det är vandring, cykling eller dag med grillning vid sjön som gäller. För att föreviga dina aktiviter på ett roligt sätt kan du använda dig av en actionkamera eller drönare. Det finns flera modeller att välja bland och en uppsjö av tillbehör som passar till olika aktiviteter. Här tipsar vi om några olika modeller och passande tillbehör till dina sportlovsaktiviteter.

Glöm inte att köpa till...

Läs mer och få ännu fler tips om vad du kan hitta på under sportlovet

22
feb

Sportlovsaktiviteter med din kamera!

Äntligen är det dags för sportlovsveckor och tid för att göra roliga saker tillsammans med nära och kära! Här har vi listat tio roliga utmaningar för den fotointresserade att göra under sportlovet. Utmaningarna ger dig tips och idéer kring vad du kan göra med din fotoutrustning och ditt bildarkiv samt vad som är extra roligt att göra tillsammans med en vän eller någon du tycker om. Lycka till!

Läs mer

13
feb

Timelapse & Hyperlapse

Timelapse och Hyperlapse är två tekniker som används för att snabbspola tiden. Man skulle kunna säga att dom är raka motsatsen till slowmotion film. Båda teknikerna är ganska lätta skapa själv och behöver ofta inte speciellt dyr eller avancerad utrustning. En mobiltelefon eller kompaktkamera kan fungera utmärkt som kamera, sedan krävs det någon typ av stativ och lite planering.

Läs mer

18
mars

Hur du fotar norrsken

Norrskenet kan hålla i sig fram till lördag, så fram med kameran och fota lite himmelsk magi. Norrsken kan vara svårt att se med blotta ögat, en kamera fångar ljusspelet bättre, så fota på trots att det kan vara svårt att se. Just nu pågår kraftiga solstornar och det är anledningen till att vi nu kan se detta ljusfenomen.* Här kommer några snabba tips som förhoppningsvis hjälper dig att fånga magin:

Läs mer

19
dec

Fotografera snö

Nu när vintern är här och snön börjar dala ner mer och mer är det tid att plocka fram kameran och gå ut och fotografera det vackra vita landskapet. Men har du någon gång upplevt att dina bilder inte blir så snövita som det faktiskt var i verkligheten när du fotograferade det? Det är väldigt lätt hänt att man kommer hem med antigen för ljusa eller gråblaskiga bilder. Här kommer några enkla tips att tänka på innan du ger dig ut i vinterlandskapet.

Läs mer

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i vår butik i Stockholm eller i våra Serviceshoppar i Malmö eller Borås. Missa inte heller vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.