Sportlov

När är det sportlov?

Vilken vecka det är sportlov skiljer sig över landet. Sportlovet pågår mellan vecka 7 och 11, och varar i en vecka – ibland kallas det även för februarilov i de regioner då det äger rum då. Flest län har sitt lov under vecka 8.

Först ut med sportlov vecka 7 den 14 februari är Göteborgs-regionen med Sjuhärad, Skaraborg och Jönköping, medan Skåne, Södermanland, Östergötland, Halland och Uppsala län med flera har sportlov veckan därpå med start den 21 februari.

Stockholms län, Dalarna, Värmland och Gotland med flera har sitt lov under vecka 9 med start 28 februari och ännu längre norrut i Västerbotten, Norrbotten och Jämtland är det sportlov under vecka 10. Allra sist är Jokkmokk med sportlov vecka 11.

Sportlov på SP

Vad man hittar på under sportlovet skiljer sig också, så klart. Många åker till fjällen för att åka skidor medan andra stannar hemma och tar det lugnt. Oavsett vilka planer du har så har vi laddat upp med massor av produkter som gör sportlovet roligare. Är det kanske dags att köpa ny kamera att ta med dig på dina utomhusaktiviteter, eller behöver du en actionkamera för att föreviga dina vurpor i skidbacken? Eller vill du varva ner hemma till bra musik i ett par hörlurar? Du hittar produkterna till riktigt bra priser hos oss på SP!

Skapa ett konto hos oss och prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar kommande erbjudanden.

Medan du väntar...

Kika in våra aktiva kampanjer under tiden som du väntar.

 

Se våra återkommande kampanjer

Black Week | Singles Day | Julklappstips | Mellandagsrea | Spring VibesBack to Work

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.