Lär dig mer om naturfoto

KS-extra-2-naturfoto 350.jpg

Vi ger dig tips på utrustning för naturfotografering och vad du behöver för att fota i skogen. Vi har kameror och objektiv för att du ska kunna ta magiska naturbilder och kameraryggsäckar för outdoor- och friluftsaktiviteter. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som vill ta ännu bättre bilder ute i naturen.

Kameraryggsäck för outdoor och friluftsliv

Behöver du en väska för att ta med dig ut i skogen, på promenaden eller bara att den ska vara lite extra tålig? Då ska du titta på Shimoda eller Mindshift Gear som gör kameraryggsäckar till kreatörer som behöver det lilla extra. 

Här hittar du alla våra kameraryggsäckar.

Ta del av naturfotografens passion

Att fotografera landskap är något som är både spännande och roligt på samma gång. Komposition, ljus, utrustning och inställningar är alla viktiga parametrar inom denna sorts fotografering.

Landskapsfotografi handlar om att förmedla och dela din upplevelse, en upplevelse som är unik oavsett om det är landskap, natur eller djur.

Följ med oss för att hitta inspiration, kunskap och hitta rätt utrustning för dig. Allt som behövs är en kamera och några få tillbehör som stativ, filter och väska kan du själv förverkliga dina fotodrömmar.

jarnasen-lake-vattern-2000px.jpg

Skapa magiska bilder med filter

Lär dig fotografera häpnandsväckande bilder med hjälp av filter. Ett ND-filter eller filterkit i kombination med ett stativ ger dig riktigt långa slutartider som hälper dig att "stoppa tiden" för att få vattnet att bli spegelblankt och skapa dramatiska moln på himlen.

ND-filter finns i två alternativ, cirkulärt filter som du skruvar direkt på ditt objektiv eller fyrkantsfilter som används i en hållare. Glöm även inte att skydda ditt objektiv med ett UV-filter.

Här hittar du alla våra filter

Lär dig mer om utrustning för naturfotografi och outdoor

Klicka in och läs mer om ämnen du är är extra intresserad av och få ännu mer tips och förslag på utrustning som passar dig.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.