Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Zenmuse Z3

DJI Zenmuse Z3

Artikelnummer: 1027997
9 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Flygfoto med zoom

Zenmuse Z3 är en gimbal och kamera med en 3,5x optisk zoom samt 2x digital zoom. Kameran är utrustad med en 1/2,3" CMOS -sensor som stöder videoinspelning i 4K, 30 bilder per sekund och stillbilder på upp till 12 megapixlar. Precis som DJI's andra treaxliga gimbalsystem kan Zenmuse Z3 monteras på en drönare från DJI samt spela upp live HD-video till DJI GO-appen.

  • 3,5x optisk zoom, 2x digital zoom
  • Filma i 4K, 30 bps
  • Stillbilder på upp till 12 mp
  • Enkel installation och användning

Kom närmre - se mer

Med Zenmuse Z3 behöver du inte längre flyga nära ditt motiv för att fånga närbilder i luften. Kameran på Zenmuse Z3 har en integrerad zoom som är optimerad för stillbildsfotografering i luften. Kamerans 3,5x optiska zoom och 2x digitala zoom motsvarar en brännvidd från 22mm till 77mm vilket ger dig större kontroll över komposition vid fotografering i luften.

Zoom-view i realtid

När du filmar eller fotograferar med högsta möjliga upplösning, det vill säga 4K-video eller bilder på 12 megapixel kan du använda dig av den optiska zoomen för att omedelbart se ditt material via DJI GO live. Vid filmning i 1080p kan du zooma fullt ut med 7x zoom i full-HD.

Förbättrad stabilitet

När en kamera är inzoomad förstoras minsta lilla rörelse. För extra kontroll har Z3's gir därför ett specialdesignat reaktionshjul. Detta fungerar parallellt med den normala girmotorn för att möjliggöra mer förfinade och kontrollerade rörelser.

Snabb installation och lång flygtid

Zenmuse Z3 är lika enkel att flyga som att montera på en drönare. När den är ansluten fungerar den med DJI Lightbridge och DJI Lightbridge 2 för HD transmissionsintervall på 5 km. När Zenmuse Z3 används med en DJI Inspire 1 når du en flygtid på upp till 19 minuter, en dubbel-batteri utrustad Matrice 100 kan du flyga upp till 30 minuter när och med Matrice 600 upp till 39 minuter. Med hjälp av längre flygtider har du tid att vänta in rätt ljus, komponera och fånga den perfekta bilden i luften.

Full kontroll med DJI GO

Via DJI GO-appen som finns till iOS och Android kan du inte bara se ditt bildmaterial live - du kontrollerar och styr även kameran. I appen kan du ändra kamerainställningar, dra för att zooma in och ut, fotografera, filma och aktivera intelligenta flyglägen. Foto- och videoinspelning samt zoom kan också styras genom de särskilda kontrollerna på fjärrkontrollen.

Fungerar med:

Zenmuse Z3 har för närvarande stöd för drönare i Inspire 1-serien, Inspire 1 v2.0, Matrice 100 och Matrice 600. För uppdaterad lista se DJI's hemsida.

Levereras med:

  • Gimbal och kamera × 1
  • 16GB Micro SD-kort × 1
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.