Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Spara 2000,- på objektiv med X-T30

Spara 2000 kronor på utvalda objektiv när du köper Fujifilm X-T30!

Nu får du 2000 kronor rabatt på Fujifilms kompakta och vädertätade objektiv när du köper dem tillsammans med X-T30.

Fujifilms X-T30 är en storsäljare av goda anledningar. Till ett blygsamt pris får du en smidig och snygg spegellös kamera med många av de funktioner som "storebror" Fujifilm X-T3 har. Samma 26.1 mp sensor i formatet APS-C som X-T3, avancerad videoinspelning i 4K och slow-motion (120 bilder per sekund), upp till 425 autofokuspunkter och responsiv, pricksäker autofokus med ögon-igenkänning. Allt detta i ett mindre, lättare kamerahus.

Tillsammans med de kompakta och ljusstarka WR-objektiven får du ett portabelt kraftpaket, som kommer leverera vackra bilder och filmer på din familj, djur, landskap och resmål.

Kampanjen gäller köp av kamera eller kamerakit tillsammans med ett utvalt objektiv f.o.m. 2019-09-16 t.o.m. 2019-11-24.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Närgräns
Objektivfattning
Batterityp
Objektivfattning
Objektivtype
Bildsensorstorlek
Autofokus
Objektivegenskaper
Anpassad för sensorstorlek

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.