Ljusformare

Ljusformare låter en studiolampa eller blixt bli så mycket mer än bara vanligt ljus. Med en ljusformare kan du bli kreativ och ändra storlek, spridning och karaktär på belysningen. Bland våra ljusformare hittar du både softboxar, paraplyer, reflektorer och koner, från kända varumärken som Godox, Profoto, Aputure, Elinchrom och Nanlite med flera. Läs vår guidesida om ljusformare eller kom in i någon av våra butiker så hjälper vi dig gärna om du har frågor. Köp ljusformare direkt online eller i butik.

240 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljus
Varumärken
Anpassad till
Monteringsring passande
Diameter
Färg
Raster
Diffusor
Material
Medföljande monteringsring
Färg insida
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.