Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Artikelnummer: 312447

Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Mångsidig vidvinkelzoom med bildstabilisering.
 • Filtergänga låter dig montera ND-filter, CPL-filter eller filtersystem.
 • Relativt låg vikt gör objektivet lämpligt för resor.
12 980 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR

Nikkor-objektiv med extrem vidvinkelzoom, konstruerat för att användas tillsammans med Nikons SLR-kameror med FX-format. Objektivet är en vidvinkel med vibrationsreducering. Det levererar fantastiskt stabila bilder till både sensor och sökare. Den överlägsna optiska konstruktionen ger superba prestanda med fantastisk upplösning och kontrast under olika förhållanden. Detta prisvärda och mångsidiga objektiv kan du ta med dig överallt och det är ett suveränt alternativ för alla budgetmedvetna fotografer. Objektivet är konstruerat i tåligt hölje av magnesium och gummiförseglat objektivfäste.

Fördelar

 • Bildstabilisering
 • Vidinkelzoom
 • Raktecknande
 • 77mm filtergänga för cirkulära och fyrkantsfilter 

Raktecknande vidvinkelzoom med bildstabilisering

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR är en raktecknande vidvinkelzoom för Nikons FX kameror. Den breda bildvinkeln gör att objektivet passar utmärkt till landskap, arkitektur, interiör och andra situationer som kräver en bred bildvinkel med raka kanter. Bildstabiliseringen gör att objektiven även passar utmärkt för videofilmning då den korta brännvidden och stabiliseringen ger du följsamma och stabila filmer. Givetvis hjälper autofokusen och VR till vid stillbildsfotografering genom snabb autofokus och möjligheten till längre slutartider när du fotograferar handhållet.

Levereras med:

 • Främre objektivlock LC-77
 • Bakre objektivlock LF-1
 • Motljusskydd med bajonettfattning HB-23
 • Flexibelt objektivfodral CL-1120

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.