AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

Artikelnummer: 312447
 • Mångsidig vidvinkelzoom med bildstabilisering.
 • Filtergänga låter dig montera ND-filter, CPL-filter eller filtersystem.
 • Relativt låg vikt gör objektivet lämpligt för resor.
11 449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Putsduk Photo Microklear Cloth
Kit Starter III 100mm System V6
16 508 SEK
AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Objektivlockshållare med gummisnodd (5898)
Rengöringspenna Original White
11 657 SEK

Nikkor-objektiv med extrem vidvinkelzoom, konstruerat för att användas tillsammans med Nikons SLR-kameror med FX-format. Objektivet är en vidvinkel med vibrationsreducering. Det levererar fantastiskt stabila bilder till både sensor och sökare. Den överlägsna optiska konstruktionen ger superba prestanda med fantastisk upplösning och kontrast under olika förhållanden. Detta prisvärda och mångsidiga objektiv kan du ta med dig överallt och det är ett suveränt alternativ för alla budgetmedvetna fotografer. Objektivet är konstruerat i tåligt hölje av magnesium och gummiförseglat objektivfäste.

Fördelar

 • Bildstabilisering
 • Vidinkelzoom
 • Raktecknande
 • 77mm filtergänga för cirkulära och fyrkantsfilter 

Raktecknande vidvinkelzoom med bildstabilisering

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR är en raktecknande vidvinkelzoom för Nikons FX kameror. Den breda bildvinkeln gör att objektivet passar utmärkt till landskap, arkitektur, interiör och andra situationer som kräver en bred bildvinkel med raka kanter. Bildstabiliseringen gör att objektiven även passar utmärkt för videofilmning då den korta brännvidden och stabiliseringen ger du följsamma och stabila filmer. Givetvis hjälper autofokusen och VR till vid stillbildsfotografering genom snabb autofokus och möjligheten till längre slutartider när du fotograferar handhållet.

Levereras med:

 • Främre objektivlock LC-77
 • Bakre objektivlock LF-1
 • Motljusskydd med bajonettfattning HB-23
 • Flexibelt objektivfodral CL-1120

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.